torsdag 3 februari 2011

Middag

Torsk på medelhavsvis.

















400g  torskfilè
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1/2 tsk salt
1 krm sv.peppar
1 tsk timjan
svarta oliver
finhackad/fryst persilja
olivolja

Tina fiskblocket så det går att skära i 1 cm tjocka skivor.
Krydda med salt o vitpeppar.
Skala o finhacka lök o vitlök. Fräs den i oljan i en traktörpanna.
Tillsätt tomater, tomatpuré o kryddor. Låt såsen koka ca 5 min.
Lägg ner fiskskivorna i såsen o sjud under lock
ca 10 min tills fisken är vit o ogenomskinlig.
Strö över oliver o persilja.
Servera med ris o gröna bönor.






















 
Lättlagat!
Gott!
Billigt!

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar