Välkommen till min blogg! Här skriver jag om sådant som händer i mitt liv, privat och på jobbet, om tankar och funderingar. Och framför allt om mat och bak.
fredag 16 december 2011
Rödgrön kyckling gryta
Du behöver:
4 kycklingfiléer
10 marinerade soltorkade tomater
2 1/2 dl mat grädde
250 g frysta haricots verts
1 tsk salt
2 krm peppar
2 tsk timjan
Skär kycklingen i bitar.
Låt tomaterna rinna av men spar oljan till stekningen.
Fräs kycklingen i oljan.
Krydda med salt, peppar o timjan.
Strimla tomaterna o låt de fräsa med någon minut.
Häll i grädden o haricots verts o låt puttra under lock ca 5 min.
Servera med pasta.
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar